Atelier Aroha logo goudkleurig

Gouden sieraad smeden

priveworkshop goudsmeden

creativiteit ontmoet ambacht

SIERAAD

Zelf een uniek sieraad maken

Zelf een uniek sieraad smemen? Als cadeau voor een bijzondere mijlpaal, om zelf een unieke verlovingsring te maken of om dierbaar goud te verwerken tot een speciaal sieraad?

Creativiteit ontmoet ambacht

Laat je ideeën tot leven komen in het iconische klokgebouw op Strijp-S. In een creatieve omgeving zaag, buig, soldeer en polijst jij jou eigen sieraad, en blijvende herinnering. 

Een dag voor jou, jou sieraad

Een verlovingsring, herinneringssieraad of verjaardagscadeau zelf smeden? Voorafgaand aan de workshop bespreken we hoe jouw unieke sieraad er uit mag komen zien. Tijdens de workshop maak je zelf of samen een uniek handgemaakt sieraad voor het leven. 

 

Kosten

Privé workshop gouden sieraad maken: € 500,- incl lunch, exclusief kosten edelmetaal.

Privéworkshop met 2-3 personen: 150 euro extra per persoon

 

Edelsteen Diamant

Jouw persoonlijke sieraad helemaal compleet maken met een mooie diamant of andere edelsteen? Er zijn heel veel mogelijkheden die we tijdens de ontwerpbespreking kunnen bekijken. Verschillende vormen en kleuren, samen kijken we wat het beste past bij het ontwerp.

Gravure

Met een lasergravure is het mogelijk om de vingerafdruk van een dierbare, een naam in eigen handschrift, eigen symbool of muziekstuk te graveren. Wat mag er in jou sieraad staan?

FAQ

Jouw unieke sieraad kan gemaakt worden van 14 of 18 karaats geelgoud, rosegoud of palladiumwitgoud. Tijdens de ontwerpbespreking kijken we wat het beste bij je past.

We maken met liefde een mooi nieuw sieraad van dierbaar eigen goud. Helaas is dit vanwege het arbeidsintensieve proces niet mogelijk tijdens een workshop. Wil je graag een sieraad laten maken van oud goud, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Voor het maken van een ontwerp nemen we graag de tijd. Standaard rekenen voor een ontwerpbespreking voor een maatwerk sieraad 1 uur. De afspraak kun je eenvoudig inplannen in de online kalender

Dat is erg afhankelijk van het sieraad dat je gaat maken en de goudkoers. Voor een 14 karaats gouden ring is dat vanaf 400 euro

Het sfeervolle atelier is gevestigd in het historische Klokgebouw op Strijp S in Eindhoven

Op Strijp S kun je betaald parkeren in de parkeervakken of bij parkeergarage “om de hoek”

Zeker. Strijp-S in een bruisende plek met verschillende horecagelegenheden, winkels en hotels

Zij gingen je voor

Leonie, we hebben het hele proces met bewondering naar jou gekeken. Jouw passie, betrokkenheid en emotie, maar vooral ook het vermogen om precies te maken wat wij voor ogen hadden. Het getuigt van vakmanschap en liefde voor het werk. In alle opzichten een prachtige ervaring en een sieraad voor de rest van mijn leven, dank daarvoor. Liefs Peer en Mieke
Mieke & Peer
Mijn vriend vroeg me ten huwelijk met een van de prachtige ringen uit Leonie haar collectie. Nu dubbel verliefd dus. Leonie heeft daarnaast de oude van van mijn oma prachtig met aandacht liefde en vakmanschap gerestaureerd. Deze kan er weer zeker 50 jaar tegenaan.
Julia
Leonie is een vakvrouw! Ze overlegt uitgebreid en maakt vervolgens iets heel moois. Als je een origineel sieraad wilt dan is Aroha een aanrader.
Tjitske
× Hoe kan ik je helpen?