Atelier Aroha logo goudkleurig

Trouwringen zelf maken

Breng jullie liefdesverhaal tot leven met een unieke set trouwringen

creativiteit ontmoet ambacht

TROUWRINGEN

Jullie trouwringen smeden in liefde

Ontwerp en smeed jullie unieke set trouwringen onder begeleiding van goudsmid Leonie van Atelier Aroha. Beleef een bijzondere dag vol liefde en ambacht op een historische locatie in Eindhoven.

Creativiteit ontmoet ambacht

Laat jullie ideeën tot leven komen in het iconische klokgebouw op Strijp-S. In een creatieve omgeving zagen, buigen, solderen en polijsten jullie je eigen ringen in een goudsoort naar keuze. Maak samen met je partner een blijvende liefdevolle herinnering.

Een dag voor jullie, jullie trouwringen

In aanloop naar de mooiste dag van je leven, maak je samen een set ‘one-of-a-kind’ trouwringen en een schat aan mooie herinneringen. Zet jullie liefde om in een uniek handgemaakt sieraad voor het leven.

Jullie liefde bezegelen met een unieke set trouwringen?

 

zelf trouwringen maken

Kosten

Privé workshop gouden trouwringen maken: € 665,- per stel, incl lunch, exclusief kosten edelmetaal:
Indicatie materiaalkosten: v.a. € 1300,- per set, afhankelijk van ontwerp en goudkoers 

Edelsteen Diamant

Jullie trouwringen helemaal compleet maken met een mooie diamant of andere edelsteen? Er zijn heel veel mogelijkheden die we tijdens de ontwerpbespreking kunnen bekijken. Verschillende vormen en kleuren, samen kijken we wat het beste past bij het ontwerp.

Gravure

Met een lasergravure is het mogelijk om elkaars naam in eigen handschrift, vingerafdruk, eigen symbool of muziekstuk te graveren. Wat mag er in jullie ringen staan?

Kom trouwringen passen

Ontwerp samen je droomtrouwringen tijdens een ontwerpbespreking

FAQ

Jullie trouwringen kunnen gemaakt worden van 14 of 18 karaats geelgoud, rosegoud of palladiumwitgoud. Tijdens de ontwerpbespreking kijken we wat het beste bij jullie past.

Jazeker, het is fijn als je dit meeneemt naar de ontwerpbespreking dan kan onze goudsmid kijken naar het gehalte en het gewicht.

Voor het maken van een ontwerp nemen we graag de tijd. Standaard rekenen voor een ontwerpbespreking voor een maatwerk sieraad 1 uur. De afspraak kun je eenvoudig inplannen in de online kalender

Het sfeervolle atelier is gevestigd in het historische Klokgebouw op Strijp S in Eindhoven

Op Strijp S kun je betaald parkeren in de parkeervakken of bij parkeergarage “om de hoek”

Zeker. Strijp-S in een bruisende plek met verschillende horecagelegenheden, winkels en hotels

Zij gingen je voor

Wij hebben bij Leonie in een workshop onze eigen trouwringen gemaakt. Een hele fijne ervaring, alles was mogelijk en bespreekbaar. Leonie nam er echt de tijd voor om te zorgen dat we de ring helemaal naar onze smaak konden maken. Aan alles was duidelijk dat ze heel goed weet wat ze doet. Dat gaf vertrouwen en heeft geresulteerd in supermooie ringen. Absolute aanrader dus!
Iris & Robin
Als je een plek zoekt om je trouwringen zelf te kunnen maken, absoluut hierheen gaan! Leonie is heel vakkundig, gezellig en verzorgt naast prachtige ringen ook een heerlijke lunch! Wij zijn 2 prachtige trouwringen en een supermooie ervaring rijker, bedankt Leonie!
Annelies & Aart
We really enjoyed the workshop to make our own wedding rings! Leoni was very patient, caring and nice! The result was beautiful, we were surprised with what we could do with her support!! I certainly recommend this very special experience 🙂 An excellent way to create a unique and unforgettable jewelry to symbolize love ♡
Fernanda & Bruno