Atelier Aroha logo goudkleurig
Leonie
Oprichter van Atelier Aroha
Aroha betekent Liefde
Al onze sieraden worden met liefde met de hand gemaakt
Klokgebouw Eindhoven
Atelier Aroha is gevestigd in het Klokgebouw, een historische locatie
Kom langs
Vorige slide
Volgende slide
Atelier aroha

Our Story

Ik ben Leonie, goudsmid en eigenaresse van Atelier Aroha.

Als klein meisje was ik nergens liever dan in het goudsmid atelier van mijn oma. Heerlijk vond ik het, om er rond te neuzen en te zien hoe prachtige sieraden ontstonden. Mijn oma vond 9 jaar een prima leeftijd om te leren solderen en me alle fijne kneepjes van dit mooie ambacht bij te brengen. Ik keek graag naar wat zij maakte, en vooral hoe. Daar is mijn passie voor edelsmeden, en misschien wel voor mooie dingen maken in het algemeen ontstaan.

Samen brachten we heel wat uren, dagen en weekenden door.
Toen had ik nog geen flauw idee dat ik de afgelopen jaren al zo veel mensen blij mocht maken met unieke en persoonlijke sieraden. Oma wel, die wist het al. “Je bent het in je zei ze”.

 

 

Ambacht

Mijn droom om trouwringen en andere sieraden te maken, met mensen, voor mensen, was de basis voor het oprichten van Atelier Aroha. Persoonlijke sieraden speciaal ontworpen voor jou.

Alle sieraden worden met de hand gemaakt ons sfeervolle atelier in Eindhoven. We werken met hoogwaardige kwaliteit gerecycled goud, unieke edelstenen en diamant en prachtige parels. Benieuwd naar unieke collectie bijzondere sieraden? Neem dan een kijkje in de webshop  

 

Atelier Aroha

Alle sieraden worden handgemaakt in het sfeervolle Atelier Aroha in het iconische klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven
× Hoe kan ik je helpen?