Trouwringen

Unieke trouwringen

Bij atelier Aroha worden alle trouwringen op ambachtelijke wijze gemaakt. Samen met jullie maken we een ontwerp dat precies bij jullie wensen past. Custom made trouwringen dus, met liefde gemaakt, speciaal voor jullie. We werken uitsluitend met gerecycled goud en zilver. Het is zelfs mogelijk trouwringen te laten maken van ‘oud goud’, we toveren ze graag voor jullie om tot nieuwe juwelen. Op verzoek kunnen jullie ringen ook van Fairmined goud gemaakt worden. Wil je graag een diamant verwerkt in je trouwring? Onze diamanten zijn verkregen uit legitieme bronnen, zodat ze jou met een goed gevoel zullen laten stralen.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een ontwerp bespreking om te zien wat wij voor jullie kunnen doen.

 

Workshop Trouwringen

Jullie eigen unieke trouwringen smeden? Dat kan bij atelier Aroha!

Niets persoonlijker dan jullie trouw- of relatieringen zelf te maken! Een bijzondere dag samen in de voorbereidingen op jullie bruiloft met een prachtige set ringen die niemand anders heeft als resultaat.

Tijdens deze dagvullende privé-workshop gaan jullie onder professionele begeleiding samen aan de slag. Van zagen en solderen tot polijsten en matteren, jullie smeden jullie ringen op ambachtelijke wijze. Hoe bijzonder om elkaars ring van een mooie hamerslag of andere afwerking te voorzien?!

Voorafgaand aan de workshop bespreken we samen geheel vrijblijvend jullie wensen en komen we tot de ontwerpen. Op basis hiervan ontvangen jullie een offerte van de materiaalkosten. Mogelijk in zilver, diverse kleuren goud, rececycled of fairmined.

 

Personaliseren

Of je nu prachtige ringen hebt laten maken of zelf de handen uit de mouwen hebt gestoken, je kunt ze nog verder personaliseren met een gravure. Dat kan aan de binnenkant of aan de buitenkant zijn. Met de nieuwste technieken is het ook mogelijk een tekst in eigen handschrift (of dat van je aanstaande) te laten graveren. Naast tekst is het ook mogelijk een vingerafdruk of hartslag te laten graveren in je ring.

Traditioneel wordt vaak gekozen voor de naam en de datum maar een bijzondere quote uit jullie lievelingsliedje (misschien wel verdeeld over beide ringen) past wellicht wel beter bij jullie… Ook symbolen als hartjes, infinitytekens enz en alle lettertypes zijn mogelijk.

Wat zou er in jullie trouwringen mogen staan?

Wist je dat dit ook achteraf nog kan, bij bestaande ringen? Niet alleen trouwringen kunnen gegraveerd worden, ook andere ringen of sieraden. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw ontwerp.