Workshops

Corona

In verband met de huidige situatie worden momenteel alleen workshops trouwringen smeden en priveworkshops gegeven.  Zodra het weer mag ben je van harte welkom om in kleine groepjes geheel coronaproof je eigen zilveren ring of oorbellen te maken. Het atelier is uitgerust met de nodige voorzorgsmaatregelen en er is voldoende plek om afstand te houden.

Heb je vragen, neem dan contact op, dan kunnen we overleggen over de mogelijkheden voor jou gezelschap.

Workshop Trouwringen

Zelf trouwringen smeden?

Zelf jullie trouwringen, relatieringen, vriendschapsringen maken?  Persoonlijker kan niet! Je ontwerpt en smeed samen jullie unieke set trouwringen. Mogelijk in gerecycled of fairmined goud.

Hoe gaat dat in z'n werk

Tijdens deze geheel verzorgde dag maken jullie ieder een unieke ring. Alle stappen voer je onder vakkundige begeleiding zelf uit. Van zagen tot polijsten en van buigen tot solderen. Een workshop trouwringen maken is altijd inclusief ontwerpbespreking, opgave materiaalkosten, soldeer en overig materiaal. Exclusief kosten edelmetaal. Optioneel: lasergravure (vingerafdruk, datum in eigen handschrift), edelstenen/diamant.

Privé workshop

Wil je graag alleen of met een klein groepje een sieraad maken? Bijvoorbeeld om oude sieraden te verwerken tot iets nieuws, een sieraad te maken met as er in verwerkt of edelstenen verwerken in je ontwerp? In een priveworkshop is nog meer tijd en aandacht om jouw ontwerp te realiseren.

Privé workshop v.a. € 295,-
Inclusief: ontwerpbespreking + prijsopgave, soldeer, materiaal. Exclusief edelmetaalkosten
Optioneel: lasergravure (vingerafdruk of in eigen handschrift), briljant/edelstenen

Groepsworkshop Edelsmeden

Op zoek naar een uniek uitje met je moeder, (schoon)zussen, vrienden, buurvrouwen, collega’s? Volg samen een van de workshops waarbij je zelf je eigen zilveren sieraad maakt. Bij Atelier Aroha kun je zelf aan de slag om in een dagdeel jouw eigen unieke echt zilveren sieraad te maken. Je maakt kennis met verschillende technieken van het edelsmeden en gaat aan het eind trots en tevreden met een uniek en echt zelfgemaakt sieraad naar huis gaat.

Kosten: € 79,95 per persoon

Boek hier workshop edelsmeden en smeed jouw eigen zilveren sieraad in één dag