Workshop Goudsmeden privéworkshop

Workshop Goudsmeden privéworkshop

Heb je een ontwerp ik je hoofd en lijkt het je leuk om het zelf te maken? Kom je de verlovingsring voor je vriendin zelf smeden? Wil je graag alleen of met een klein groepje een sieraad maken?  In een priveworkshop is nog meer tijd en aandacht om jouw ontwerp te realiseren.

Hoe gaat dat in z’n werk

Ontwerpbespreking

Van wat voor sieraad droom je? Voorafgaand aan de workshop bekijken we tijdens een ontwerpbespreking wat bij je past. Welke kleur goud staat mooi bij je huid? En wil je graag een ring, oorbellen of een hanger maken?

Nadat we samen een ontwerp hebben gemaakt waar je helemaal blij van wordt, krijg je een berekening van de materiaalkosten zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Workshop

Van zagen tot polijsten en van buigen tot solderen, alle stappen voer je onder vakkundige begeleiding zelf uit. Een priveworkshop is altijd inclusief ontwerpbespreking, opgave materiaalkosten, soldeer en overig materiaal. Exclusief kosten edelmetaal.

Mogelijk in verschillende kleuren goud; geelgoud, witgoud, roodgoud, 14 of 18 karaats. 

Prijzen privé workshop

Privéworkshop: € 500,-

Exclusief kosten edelmetaal

Inclusief lunch, koffie/thee, wat lekkers, gebruik van gereedschap en soldeer

Priveworkshop met 2-3 personen: 150 euro extra per persoon

Gietkosten eigen goud: 125 euro

Maak hier een vrijblijvende afspraak voor een ontwerpbespreking

Optioneel

Edelsteen/diamant en gravure

Wil je jouw droomsieraad compleet maken met een prachtige diamant? Natuurlijk kan dat. Ze zijn er in diverse vormen en maten en in alle kleuren van de regenboog. En weet je wat fijn is? Er worden uitsluitend diamanten gebruikt die zijn verkregen uit legitieme bronnen. 

Ook kan je sieraad gegraveerd worden. Met een lasergravure is het mogelijk tekst in eigen handschrift te graveren of een vingerafdruk of zelf ontworpen symbool. Voor in inspiratie voor verschillende mogelijkheden klik hier.