0

Je winkelwagen

Privé Workshop

Jouw eigen unieke sieraad maken

Wil je graag alleen of met een klein groepje een sieraad maken? Heb je een ontwerp ik je hoofd en lijkt het je leuk om het zelf te maken? Kom je de verlovingsring voor je vriendin zelf smeden? In een priveworkshop is nog meer tijd en aandacht om jouw ontwerp te realiseren.

Hoe gaat dat in z’n werk

Ontwerpbespreking

Van wat voor sieraad droom je? Voorafgaand aan de workshop bekijken we tijdens een ontwerpbespreking wat bij je past. Welke kleur goud staat mooi bij je huid? En wil je graag een ring, oorbellen of een hanger maken?

Nadat we samen een ontwerp hebben gemaakt waar je helemaal blij van wordt, krijg je een berekening van de materiaalkosten zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Workshop

Van zagen tot polijsten en van buigen tot solderen, alle stappen voer je onder vakkundige begeleiding zelf uitEen priveworkshop is altijd inclusief ontwerpbespreking, opgave materiaalkosten, soldeer en overig materiaal. Exclusief kosten edelmetaal.

Mogelijk in verschillende kleuren goud; geelgoud, witgoud, roodgoud, 14 of 18 karaats. 

Prijzen privé workshop

    Privéworkshop: € 500,-
Exclusief kosten edelmetaal

Maak hier een vrijblijvende afspraak voor een ontwerpbespreking

Optioneel

Wil je jouw droomsieraad compleet maken met een prachtige diamant? Natuurlijk kan dat. Ze zijn er in diverse vormen en maten en in alle kleuren van de regenboog. En weet je wat fijn is? Er worden uitsluitend diamanten gebruikt die zijn verkregen uit legitieme bronnen. 

Ook kan je sieraad gegraveerd worden. Met een lasergravure is het mogelijk tekst in eigen handschrift te graveren of een vingerafdruk of zelfontworpen symbool. Voor in inspiratie voor verschillende mogelijkheden klik hier. 

Lunchen?

Van maandag t/m vrijdag zorgen ze bij Juuts voor heerlijke verse soepen en broodjes met huisgemaakte salades. Willen je hier gebruik van maken tijdens de workshop? Geef dit dan even aan bij je reservering. Meer informatie: www.juutssectiec.nl 

Doordeweeks en in het weekend verzorgen ze bij Groendomein Het Wasven (vlakbij) een heerlijke picknickmand gevuld met allerlei lekker hapjes. Ook Vega of Vegan te bestellen. Wil je hier gebruik van maken tijdens de workshop? Geef dit dan even aan bij de reservering. Meer informatie: www.wasven.nl