Home

Bij atelier Aroha kunt u terecht voor

workshops edelsmeden

Maak zelf een uniek sieraad in één dag tijdens een van de gezellige workshops edelsmeden bij atelier aroha.

persoonlijk sieraad

Speciale wensen? Van iets ouds iets nieuws maken? Wij gaan graag voor je aan de slag

trouwringen

Op zoek naar unieke custom made trouwringen? Wij vertalen jullie wensen naar een bijzonder ontwerp, gesmeed met liefde, speciaal voor jullie!

Wilt u deelnemen aan een van de workshops?

Portfolio

Ervaringen

In 2019 heb ik samen met een vriendin een workshop bij Leonie gevolgd.
Het was een creatieve, gezellige en leerzame middag waarin we fijne begeleiding kregen en beiden met een mooie ring naar huis gingen.

Ondertussen ben ik al verschillende keren bij Leonie geweest voor o.a. een advies over de sieraden van mijn moeder,
het vermaken van een gouden ketting van mijn oma tot een armband en het vergroten van mijn ringen.
Leonie is in haar werk de rust zelve en overlegt goed met je wat je precies wilt. Ik ben super tevreden over de contacten met Leonie en de resultaten!
Het is niet naast de deur van waar ik woon maar de ritjes naar Eindhoven heb ik er graag voor over.

Een tevreden klant die zeker weer terug gaat komen!

Ilona

Wij zijn voor onze trouwringen naar Atelier Aroha gegaan omdat Leonie werkt met Fair mined en gerecyclede materialen. Toen bleek dat we ze ook samen konden maken hebben we gekozen om zelf onze trouwringen e maken in een workshop. Dit was een fijne dag en Leonie heeft ons super geholpen om onze bijzondere ringen te maken. Ze zijn prachtig en we dragen ze met trots! Ook toen na een paar weken een van de ringen iets bijgevijld moest worden was dit geen probleem.

Leonie is betrokken, creatief en heeft ervoor gezorgd dat onze ringen van ideeën in echte, prachtige ringen zijn getransformeerd!

Leoni en Stan

Voor ons trouwen wilden we graag een bijzondere set ringen laten maken maar we wisten niet goed wat. In een eerste gesprek opperde Leonie het idee om goud te hergebruiken en dat vonden we meteen een mooi idee. Het goud hebben we van onze families gekregen, wat de ringen een extra emotionele waarde geeft.

Daarnaast past het ook nog eens heel goed bij onze milieubewuste levensstijl.

Met de sieraden die Leonie eerder maakte als inspiratie zijn we in de verdere gesprekken tot een fraai ontwerp gekomen. Haar vakmanschap en persoonlijke ‘touch’ heeft uiteindelijk gezorgd voor twee unieke sieraden die we met veel plezier en liefde dragen.

Luka

Elke dag kijk ik met zoveel liefde en plezier naar de ring die Leonie voor mij gemaakt heeft. Zij heeft de geërfde trouwring van de oma van mijn man omgetoverd tot de trouwring van mijn dromen. Best wel spannend als je een beeld in je hoofd hebt van hoe je iets wilt hebben en dan de uitwerking aan een ander moet toevertrouwen. Maar Leonie overlegt veel met je en neemt je ook goed mee in het proces. Ze geeft ook advies over wat zij denkt dat het eindresultaat extra mooi maakt en welke producten het beste erbij passen. Als kers op de taart heeft Leonie de trouwdatum in het handschrift van mijn man laten ingraveren. Mijn trouwring is écht prachtig geworden, het eindresultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik vind het heel bijzonder dat Leonie deze unieke ring heeft gemaakt voor mij!

Trouwring

Ik heb tijdens een workshop mijn eigen oorbellen gemaakt uit zilver. Ik ging zonder concreet plan naar de workshop omdat ik niet precies wist wat de mogelijkheden waren. Omdat de mogelijkheden eindeloos bleken ben ik gaan schetsen en kwam ik op een ontwerp van een bliksemschicht oorbel. Dit ontwerp heb ik met professionele begeleiding van Leonie uitgewerkt en gemaakt. Het resultaat is precies wat ik in mijn hoofd had en met trots draag ik elke dag deze “zelf-gemaakte” oorbellen, die ondanks dat het mijn eerste keer was niet onderdoen voor echte oorbellen van de juwelier. Ik vond het een hele bijzondere en inspirerende dag. Niet in de laatste plaats door de coole ruimte op het hippe Sectie-C waar de workshop plaatsvond, de prettige aanwezigheid van Leonie en de heerlijke snacks op de werkbank. Ik kan deze workshop iedereen aanraden en zou graag nog een keer een workshop doen.

Liz

Van oud naar nieuw.
De oude (granaat) kralenketting van mijn moeder lag in een hoekje van de la.
Status: de ketting was aan een stuk geregen en de kralen waren dof.
Leonie heeft er een nieuwe “look” aan gegeven. Zij heeft de kralenketting geknoopt en met zilveren kralen gecombineerd en er een prachtige zilveren magneetsluiting aan gezet. Door de kralen te knopen werd de ketting minder zwaar (minder kralen nodig) en beschadigen de kralen elkaar niet. De overige kralen zijn in een armband verwerkt. Mijn moeder blij met de ketting en ik draag met veel plezier de armband.

Leonie bedankt voor deze bijzondere en unieke sierraden.
Hartelijke groet, Hilda

Hilda

Het maken van je eigen sieraad vond ik erg leuk om te doen. De begeleiding van Leonie sloot goed aan bij de groep. Ze helpt waar nodig, in het begin is dat wat meer, en laat je ook zelf ontdekken en werken. Hierdoor had ik het gevoel dat ik het sieraad ook echt zelf gemaakt heb. Leonie heeft een erg leuke lokatie met haar atelier. De workshop was goed verzorgd, met lekkere hapjes en een goede lunch.
Al met al een erg geslaagde workshop. Zeker een aanrader!

Evi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.